Bellae Domus Salutis ()

Breng je lichaam & geest in balans met behulp van essentiële oliën

Essentiële olie voor een gezondere levensstijl

Probeer je een gezondere levensstijl na te streven of wil je op mentaal vlak rust verkrijgen? Dan ben je bij Bellae Domus Salutis  uit Zandvoorde (Zonnebeke) aan het juiste adres. Ik, Veronique Limbourg, help je als dōTERRA-adviseur de controle over jezelf te vinden.

Dat doe ik aan de hand van zuivere essentiële oliën die ik je leer te hanteren gedurende een uitdagende workshop. Een groot voordeel van die aromatische oliën is dat ze mentale én fysieke klachten kunnen verlichten. Denk aan rusteloosheid, slaapgebrek en een laag energiepeil.

n
n
n

Je lichaam & geest in balans met een aromamassage

Als je last hebt van stress of een verzwakt immuunsysteem, kan je je tijdens een aromatische massage laten verwennen. Zo’n aromamassage is ideaal om je lichaam en geest in balans te brengen en je zelfhelende vermogen te activeren. Ik maak gebruik van de Aroma Touch-techniek. De AromaTouch®-techniek is een zachte ritmische aanraking waarbij acht etherische oliën worden ingezet.

Ik geef de massage op je rug, nek, hoofd en de onderkant van je voeten. Daarbij focus ik me op je energiebanen en je viscerale contactpunten. Dat zijn punten op je lichaam die in contact staan met je organen. Ook stimuleer ik de reflexpunten van je voeten en oren.

Zowel kinderen als volwassenen en zelfs paarden kunnen bij zo’n massage gebaat zijn. Je kan ervoor kiezen om in mijn praktijk langs te komen of een afspraak aan huis in te plannen.

Ontdek meer over essentiële oliën tijdens events

Om je nog beter met essentiële oliën en hun werking te laten kennismaken, organiseer ik geregeld events en challenges. Het is verplicht om je daarvoor in te schrijven. Samen zoeken we uit welke olie het beste bij je aansluit en hoe je die kan inzetten.

n

Een workshop over essentiële oliën volgen of een aromamassage boeken?

Maak dan vandaag nog je afspraak!