Bellae Domus Salutis ()

Massages bij paarden

IMG
n

Een massage voor je paard boeken?

Is jouw paard aan wat welverdiende ontspanning toe? Laat mij je trouwe metgezel dan verwennen met een exclusieve AromaTouch-massage voor paarden. Zo’n aromamassage heeft meerdere voordelen:

Als ervaren en deskundige masseur gebruik ik zorgvuldig geselecteerde aromatische oliën om jouw paard te kalmeren, terwijl het zichzelf verliest in een wereld van rust en sereniteit.

Edit Content

Een AromaTouch-massage werkt ontspannend voor de spieren en de geest, verlaagt stress en kalmeert spanningen en geïrriteerd weefsel. De massage verhoogt de circulatie en de soepelheid van de ledematen. Bovendien ondersteunt de massage het immuunsysteem en worden zowel lichaam als geest gereinigd en gebalanceerd.

De kracht van de massage zit in de dieptewerking. De oliën van dōTERRA zijn van een hoogwaardige therapeutische kwaliteit en worden zacht op reflexzones aangebracht. Na de massage voelt je paard zich heerlijk ontspannen. De oliën werken nog een paar dagen door.

Ik raad de massage wekelijks of minstens één keer per maand aan. Wil je de massagetechniek zelf aanleren? Boek dan een workshop!

Edit Content

Een massage bij paarden kost € 80,00. Voor afstanden verder dan 15 km van mijn woonplaats reken ik een kilometervergoeding van € 0,35 per km aan. Wil je een grotere groep van meer dan drie paarden of pony’s laten masseren? Dan stel ik op aanvraag een prijs samen.