Bellae Domus Salutis ()

Events & challenges

Events die essentiële oliën in de kijker zetten

Op deze pagina krijg je een overzicht van al mijn events die essentiële oliën in de kijker zetten. Maandelijks organiseer ik workshops, live of online, over de natuurlijke apotheek, kinderen, detoxen en dieren. Naargelang de tijd van het jaar zijn de workshops themagericht. Eigen thema’s kunnen altijd aangevraagd worden.

Als je interesse hebt in mijn sessies over aromatische en essentiële oliën, hoef je enkel mijn contactformulier in te vullen om je in te schrijven. Mocht je nog vragen hebben, kan je me vrijblijvend een bericht sturen.

vyrp CFC EC EBA BDA DCFCAFA

Symfonie van cellen

Mensen die al essentiële oliën in huis hebben, maar niet goed weten hoe die in te zetten, kunnen de symfonie van cellen-uitdaging aangaan. Die techniek is ontwikkeld door Boyd Truman om eenvoudige en effectieve protocollen aan te bieden waarmee je de gunstige invloed van essentiële oliën volop kan ervaren. Als deelnemer kan je een van onderstaande thema’s uitkiezen waaraan je wil werken:

De challenge gaat op vaste tijdstippen van start en duurt vier weken. Afhankelijk van je gekozen thema volg je twee tot drie protocollen per week. In mijn Facebookgroep krijg je alle praktische info over oliën en protocollen meegedeeld. Bovendien is de uitdaging volledig gratis te volgen.

Let er wel op dat je de uitdaging enkel kan aangaan als je dōTERRA-oliën via een dōTERRA-adviseur hebt aangekocht of als je nog nooit essentiële oliën in huis hebt gehaald. Belangrijk om nog te vermelden, is dat Symfonie van cellen eveneens een massagebehandeling is.

Informeer gerust naar de aankomende datums en tijdstippen.

Essentiële oliën voor ouders

Lijkt het je wel wat om essentiële oliën in je gezinsleven te introduceren? Neem dan deel aan mijn experiment voor ouders. Zeven dagen lang zal je essentiële oliën in je gezin kunnen uittesten. Daarbij kan je nagaan welke oliën je aangenaam vindt en bij welke je je echt goed voelt. 

In ruil daarvoor vraag ik dat je het protocol volgt en mijn stalen gedurende zeven dagen ijverig gebruikt. Enkel zo zal je duidelijke resultaten opmerken. Sluit je ook aan bij mijn Facebookgroep om educatieve inhoud te verkrijgen en om je ervaringen met anderen te delen. Na afloop van de uitdaging vraag ik je om me op te bellen en je feedback te geven.

De challenge voor ouders en kinderen vindt plaats op vaste tijdstippen. Gelieve je wel op voorhand in te schrijven.

Kalender