Bellae Domus Salutis ()

Ik wil klant worden

Iedereen die nieuw is bij dōTERRA, is meteen geïntrigeerd door de superieure kwaliteit en ongeëvenaarde zuiverheid van onze producten. Een van de beste manieren om producten te ontdekken en te ontvangen, is via een dōTERRA-lidmaatschap. Er zijn twee soorten lidmaatschappen: Wholesale Customer en Wellness Advocate. Hieronder kan je meer lezen over de soorten lidmaatschappen om te besluiten hoe je je dōTERRA-reis begint. In heel Europa hebben we een nieuw inschrijvingsproces gelanceerd.

Waarom zou ik lid moeten worden van de dōTERRA-familie?

Door van dōTERRA lid te worden, gaat er een hele wereld van wellness open. dōTERRA kan je op verschillende manieren helpen om het leven te leiden zoals jij het voor ogen hebt. Er zijn twee soorten ledenaccounts.

Voordelen voor Wholesale Customers

  • groothandelsprijzen (25 % korting)
  • optie om 10 – 30 % van je totale aankoop terug te krijgen in gratis productpunten
  • in aanmerking komen voor het gratis product van de maand
  • geen maandelijkse bestelling nodig

Voordelen voor Wellness Advocates

  • groothandelsprijzen (25 % korting)
  • Optie om 10 – 30 % van je totale aankoop terug te krijgen in gratis productpunten
  • in aanmerking komen voor het gratis product van de maand
  • mogelijkheid om compensatie & bonussen te ontvangen

Zodra je je soort account hebt gekozen, kan je je aanmelden.

Aanmelden bij dōTERRA

​Kies je inschrijvingsproducten

Wanneer je je inschrijvingsproces begint, selecteer je als eerste een vooraf samengestelde inschrijvingskit of kies je zelf producten uit. Als je zelf producten uitkiest voor je inschrijving, worden de inschrijvingskosten en het dōTERRA Essentials-boekje automatisch toegevoegd. Wat je ook kiest, je lidmaatschap omvat het hele jaar door 25 % korting op aankopen.

pasted imagefriauggmtmidden europesezomertijd

​Je account aanmaken

Om je account aan te maken, vul je gewoon je gegevens in en maak je een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Als je je lidmaatschap met iemand anders deelt, kan je de optie ´Een medeaanvrager toevoegen’ selecteren. Standaard zie je de tekst: ‘Je meldt je aan als Wholesale Customer’. Als die niet verschijnt, selecteer je in de pop-up ‘Wijzig je accounttype’. Gebruik de schakelaar om het verschil te zien tussen aanmelden als Wholesale Customer en Wellness Advocate.

pasted imagefriauggmtmidden europesezomertijd

​Verwijzing

Als je door een bestaand lid van dōTERRA bent doorverwezen, kan die je ondersteunen wanneer je bij dōTERRA begint. Zoek de Wellness Advocate (je inschrijver) op door het ID-nummer van diegene in te voeren. Als je een sponsor wil toevoegen, selecteer je ‘Geavanceerd aanmelden’ om je sponsor te zoeken. Heb je geen Wellness Advocate? Geen probleem! Selecteer dan ‘Ik ken geen dōTERRA Wellness Advocate’

pasted imagefriauggmtmidden europesezomertijd

*ID doTERRA Veronique : 9103682 *

Verzending & betaling

Stel je verzendings- en betalingsvoorkeuren naar wens in. Kies tussen standaard- en premiumverzending en of je regelmatig updates over je bezorging wil ontvangen. Je kan uit drie betaalmethodes kiezen, dus kies wat jij het handigst vindt. In Europa kan je met PayPal betalen.

pasted imagefriauggmtmidden europesezomertijd

Laatste controles

Je bent er bijna. Controleer je inschrijvingsbestelling en persoonsgegevens. Klopt je afleveradres? Heb je het juiste e-mailadres gebruikt? Zodra je zeker weet dat je gegevens kloppen, kan je je account aanmaken en producten bestellen.

Dat was het! Je maakt nu officieel deel uit van de dōTERRA-familie.

Bron: https://www.doterra.com/NL/nl_NL/new-shopping-experience-enrolment-overview