Bellae Domus Salutis ()

LifeLongVitality is veilig voor zwangere vrouwen

LifeLongVitality is veilig voor zwangere vrouwen

blog photos x

LifeLongVitality is veilig tijdens je zwangerschap
Door The Essential Midwife.

LLV

Luister, mama! Ik ben de mythes rond supplementen aan het ontrafelen omdat ik weet dat het een fulltimejob kan zijn! Er zijn miljoenen supplementen op de markt. Waarom zou je voor die van dōTERRA kiezen?

Als je ooit een gelukkiger humeur wilde hebben, minder stress wilde voelen, minder vaak ziek wilde worden, pijntjes en kwalen wilde verminderen, zijn de essentiële oliën van dōTERRA een ware aanrader. Ze komen je mentale helderheid ten goede en geven je een duurzame energie.

Wat we in ons lichaam stoppen, is zo belangrijk. Het verbetert onze gezondheid of put onze gezondheid uit. Lifelong Vitality helpt je lichaam gezond te blijven.

Ga voor LLV of Levenslange Vitaliteit

LLV of Levenslange Vitaliteit is een supplement dat ik aan zwangere vrouwen aanraad. Het voelt echt fantastisch om je lichaam te ondersteunen gedurende je zwangerschap én zelfs daarna wanneer je bijvoorbeeld borstvoeding geeft.

Je ziet/hoort me misschien verwijzen naar de Life Long Vitality-supplementen als een prenatale vitamine, maar voor alle duidelijkheid: dōTERRA bestempelt die niet als een prenatale vitamine. Het is daarentegen wel een geweldig supplement om aan je levensstijl toe te voegen als je zwanger bent of probeert om zwanger te worden. Ik beveel het persoonlijk aan al mijn klanten aan als prenataal supplement, samen met een foliumzuursupplement. Dat laatste bespreek ik hieronder:

Omdat de Lifelong Vitality een “volwaardig voedingssupplement” is, neemt ons lichaam het veel beter op dan synthetische vitamines. Dat betekent dat je lichaam het volledig gebruikt in plaats van het te elimineren omdat het synthetisch is. De voedingsstoffen in de Lifelong Vitality verschijnen in de perfecte hoeveelheden die ons lichaam in één keer kan opnemen, inclusief ijzer.

Neem bij voorkeur een hele dosis in als je zwanger bent of borstvoeding geeft om er zeker van te zijn dat je genoeg krijgt. Als je je in het begin ietwat misselijk zou voelen, kan je eerst de helft van de dosis innemen. Verhoog de dosis dan zodra je daar klaar voor bent.

Aan de basis van dōTERRA’s Lifelong Vitality ligt vitamine A. Die wordt uitsluitend uit natuurlijke voedingsbronnen gewonnen, waardoor je baby geen enkel risico loopt. Eens je lichaam voldoende vitamine A opgenomen heeft, zal het daar ook mee stoppen. De LLV bevat ook standaard 400 mcg foliumzuur.

Niet zwanger? Lees dan hier verder!

Ook als je niet zwanger bent, kan het supplement goed voor je zijn. Stel je jezelf de volgende vragen:

Waarom niet gewoon ‘gezond’ eten?

Waarom pillen?

Waarom zou ik zoveel pillen moeten slikken?

En werken die wel echt?

Ik begrijp je volledig, want ik was zelf een enorme scepticus. Elke van bovenstaande vragen heb ik mezelf destijds ook gesteld. Ik was het echter zo zat om moe te zijn en de hele tijd pijn te lijden. De supplementen die ik voorheen geprobeerd had, leverden me helaas geen resultaat op. Daarom dacht ik niet dat die van dōTERRA wel zouden helpen. Gelukkig werden mijn gebeden deze keer wél aanhoord en voel ik me nu veel beter in mijn vel.

Hoe ging ik te werk? Ik gaf dōTERRA een kans en gebruikte de supplementen een maand lang trouw. Eerst merkte ik niet echt een groot verschil, maar ik voelde me ook niet zo moe als ervoor. Ik dacht bij mezelf: “Geef het nog een maand.”. Halverwege de tweede maand begon ik een enorm verschil te merken. Tegen het einde van de derde maand werd ik energieker en kon ik dingen met mijn handen doen die ik daarvoor niet kon. Dus, hier zijn mijn antwoorden op de bovenstaande vragen:

Waarom pillen? Omdat die voor ons de gemakkelijkste en snelste manier zijn om alle vitamines, mineralen en sporenelementen binnen te krijgen die we nodig hebben om ons lichaam dagelijks op celniveau te ondersteunen.

LifeLongVitality geeft uw lichaam:

  • twaalf porties fruit en groenten
  • al uw vitamines en mineralen in volledige voedselvorm
  • ontstekingsremmende eigenschappen
  • natuurlijke energiecofactoren om letterlijk energie in uw cellen te creëren
  • alle omega’s die uw lichaam nodig heeft om te gedijen KRACHTIGE antioxidanten
  • Alpha CRS ® + ondersteunt een gezonde celfunctie en metabolisme door stress op DNA en andere kritische celstructuren te verminderen. Ondersteunt mentale helderheid en hersenfunctie, wat als nieuwe moeder een enorme bonus is!
  • xEO Mega® bevordert een gezonde cardiovasculaire, zenuw- en immuunsysteemfunctie en ondersteunt tegelijkertijd uw gewrichtsfunctie. xEO Mega beschermt en ondersteunt ook een gezonde functie van de hersenen, ogen en hart.

Microplex VMz® levert 22 essentiële vitamines en mineralen om de normale groei, functie en onderhoud van cellen te ondersteunen. Het supplement bestrijdt vrije radicalen met de antioxidant vitamines A, C en E.

Je fundamentele gezondheid is van vitaal belang voor je lichaam om je gezond te voelen en gezond te zijn. Wat we ons lichaam vandaag geven, bepaalt onze gezondheid van morgen.

Benieuwd of de supplementen voor jou werken? Informeer je vandaag nog en ervaar zelf het verschil! Als je de Lifelong Vitality Supplements momenteel niet gebruikt, is dit je uitnodiging om te starten. Ik kan ondertussen al geen dag meer zonder. Ze hebben me letterlijk mijn levenskwaliteit teruggegeven.

Heb je nog vragen over het voedingssupplement? Dan kan je me steeds aanspreken. Ik sta je graag te woord en licht je alle voordelen over dōTERRA’s Lifelong Vitality toe.

bron: https://www.theessentialmidwife.com/lifelong-vitality-is-safe-for-pregnancy/