Bellae Domus Salutis ()

Waarom dōTERRA?

Kwaliteit – Familie – Goede doelen – Onderwijs – Zuiverheid

Als je dōTERRA kiest, kies je essentiële oliën die voorzichtig zijn gedistilleerd uit planten, geoogst op het perfecte moment door ervaren boeren over de hele wereld, voor de ideale samenstelling van extracten en efficiëntie. Elke essentiële olie van dōTERRA is voorzichtig en zorgvuldig getest volgens het strenge CPTG Certified Pure Tested Grade™-kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën zullen de superieure kwaliteitsnormen van dōTERRA-essentiële oliën onmiddellijk herkennen.

Het verschil met dōTERRA

Wanneer je een essentiële olie van dōTERRA gebruikt, gebruik je een zuivere olie zonder vervuilende stoffen, vulstoffen of vervalsingen. dōTERRA heeft een norm opgesteld, waardoor onze oliën 100 % zuiver zijn. Die bestonden bestond nog niet in de essentiële oliebranche.

Elke partij essentiële oliën van dōTERRA doorloopt een rigoureus testproces. Vervolgens worden alle oliën naar een onafhankelijke externe partij gestuurd voor nog meer testen en validatie. Daardoor ontstaan de beste essentiële oliën, producten die iedereen elke dag veilig kan hanteren.

Zuiverheid

Hoe weet je in een markt waarin iedereen beweert ‘zuivere’ essentiële oliën te hebben zeker of de oliën die je koopt zuiver en veilig zijn voor jou en je gezin? Je moet zeker weten dat je oliën worden geproduceerd volgens de volgende regels:

 • duurzame & verantwoordelijk inkoop (Waar komen de oliën vandaan?)
 • uitgebreid & grondig testen (Zijn de oliën getest op vervalsingen en vervuilende stoffen?)
 • duidelijke & toegankelijke veiligheids- en gebruiksinformatie (Hoe je de oliën veilig kan gebruiken)
 • transparantie (Wordt er getest door externe partijen? Zijn de testresultaten openbaar?)

Meer dan essentiële oliën

De essentiële oliën van dōTERRA onderscheiden zich niet alleen door het testen. dōTERRA doet er alles aan om het verschil te maken. Samen vinden we manieren om de wereld te veranderen – en dat met één druppel, één persoon, één gemeenschap per keer.

Verantwoordelijke inkoop van essentiële oliën

Niet alle essentiële oliën zijn gelijk. Sommige bedrijven drukken de kosten door planten van lage kwaliteit te gebruiken of hun oliën met goedkope vulmiddelen aan te vullen. Hoewel dat misschien tijd en geld bespaart, is het resultaat een olie van lage kwaliteit. Helaas kunnen ook veel productiemethoden in de essentiële-oliebranche schadelijk zijn voor het milieu of worden de boeren en oogsters oneerlijk behandeld.

Waar komen de essentiële oliën van dōTERRA vandaan?

Voor essentiële oliën van goede kwaliteit is maar één ding belangrijk: het begint allemaal bij de bron. dōTERRA richt zich op verantwoordelijke en duurzame inkoop die alleen de hoogste kwaliteit oliën oplevert, ongeacht de kosten. Het milieu beschermen, is onze topprioriteit tijdens het productieproces en we geven alle boeren en oogsters een eerlijke behandeling.

Capaciteit van leveranciers opbouwen

dōTERRA heeft het Cō-Impact Sourcing™-initiatief en de volgende principes opgesteld, zodat er verantwoordelijk wordt gewerkt in al onze inkoopgemeenschappen oftewel communities:

 • banen creëren: Armoede verminderen door banen te creëren en onderhouden.
 • eerlijk & op tijd betalen: Producenten consistent en eerlijk betalen, onder andere door betalingen vooraf.
 • capaciteit van leveranciers opbouwen: Boeren, producenten en distillateurs financieel en met training ondersteunen.
 • langdurige partnerschappen in stand houden: meerjarige contracten aan oogsters en distillateurs aanbieden op basis van solidariteit en respect.
 • eerlijke werkomstandigheden creëren: Gezonde en veilige werkomgevingen creëren, vrij van intimidatie en discriminatie.
 • coöperaties bevorderen: Gegarandeerd de rechten van alle werknemers en producenten respecteren om coöperaties op te richten en er lid van te worden.
 • milieubeheer nog verder ontwikkelen: Energiezuinige technologieën en hernieuwbare energie stimuleren en zo min mogelijk afval produceren.
 • voorzien in community-ontwikkeling: Projecten ter ontwikkeling van de gemeenschappen waarin we inkopen ondersteunen. Denk aan scholen, gezondheidsklinieken, trainingsfaciliteiten en systemen voor schoon water.

We zijn er trots op dat we de zuiverste, effectiefste essentiële oliën inkopen. Dat doen we op een manier die zowel tegenover het milieu als voor de maatschappij verantwoord is.

Lees meer op sourcetoyou.com.

De dōTERRA Healing Hands Foundation slaat de handen in elkaar met andere organisaties. Samen ondersteunen we rampenbestrijding, voorkomen we mensenhandel, verlenen we reddingshulp, zetten we microleningprogramma’s op poten en onderwijzen we vrouwen over hygiëne. Daarnaast doneert doTERRA regelmatig om alle administratiekosten te dekken, waardoor 100 % van alle donaties rechtstreeks naar degenen gaat die het nodig hebben.

Begin vandaag nog je reis met essentiële oliën om te ontdekken wat het betekent wanneer de waardevolle geschenken van de natuur je in je kracht zetten en waarom dōTERRA geliefd is bij gezinnen over de hele wereld.

Ik vind bij dōTERRA kwaliteitsproducten om voor mezelf en mijn dierbaren te zorgen.

Ik ontwikkel mijn eigen bedrijf bewust en VRIJ!

We organiseren teamgesprekken waarin we mensen ondersteunen die samen met ons in dit ongelooflijke verhaal willen stappen. Wil je meer weten? Contacteer me dan vrijblijvend voor verdere inlichtingen. Ik ontmoet je graag om samen je dromen te bespreken.