Bellae Domus Salutis ()

Werken bij dōTERRA

dōTerra Business

***VERWERF EEN INKOMEN***
Ben je op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging, naast je huidige baan of fulltime?


“Met de ontdekking van dōTERRA-oliën vielen de dingen gewoon (bijna) op hun plaats. Ik begon de oliën uit passie te delen en mijn grootste wens was om een ​​gemeenschap te creëren van mensen die vooruit willen, opstaan ​​en het glas halfvol zien!”

Onze gemeenschap bestaat uit honderd vrouwen die allemaal hun rugzak hebben, maar die hebben besloten hun leven te upgraden!

ONTDEK DE KANS

Een internationale gemeenschap, voornamelijk gevestigd in Europa, die essentiële oliën aan het grote publiek wil voorstellen en voor iedereen toegankelijk wil maken.


dōTERRA is gericht op vrouwen & gezinnen

De missie is niet alleen om veilige oliën voor gezinnen te ontwikkelen, maar ook om te educeren. Een van de zeven oprichters, Emily Wright, is moeder van vier kinderen. Haar toewijding aan onze families is voelbaar. Persoonlijk heb ik tientallen vrouwen in ons team al lang bestaande schulden zien afbetalen terwijl ze leerden essentiële oliën te gebruiken en zich financieel vrij te voelen.

BellesRōseEssentials biedt:

  • coaching
  • team calls & mentoring
  • training

Voor ons is het belangrijkste dat jij van de essentiële olie en andere producten op basis van die olie geniet. Of dat nu de enkelvoudige essentiële olie, samengestelde essentiële olie, voedingssupplementen, lichaams- of andere verzorgingsproducten zijn, dōTERRA heeft voor ieder wat wils.

dōTERRA groeit internationaal dan ook enorm en we zijn steeds op zoek naar mensen die er voldoening uit halen om op een professionele manier met onze essentiële olie om te gaan. Hieronder hoe krijg je een idee wat een job bij ons inhoudt:

– Als je je bij dōTERRA inschrijft, krijg je niet alleen 25 % korting op al je bestellingen, je opent ook de mogelijkheid om zakelijk meer met dōTERRA te doen. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet, we zien in de praktijk echter dat steeds meer mensen dat in meerdere of mindere mate doen.

– Door de 25 % korting die je krijgt, kan je onze producten meteen aan consumenten verkopen tegen de gewone consumentenprijs.

– Daarnaast kent dōTERRA een verdienmodel waarbij de mensen die via jou 25 % korting op de producten willen ontvangen jou ook een extra percentage omzet opleveren. Daarmee kan je je eigen bestellingen eenvoudig terugverdienen. Het is echter wel belangrijk om er voldoende tijd en energie aan te wijden, want je inkomen komt natuurlijk niet vanzelf op je bankrekening.

We hebben inmiddels een heel leuk team van mensen die in België met de essentiële oliën van dōTERRA aan de slag zijn. Heb jij zin en tijd en bovenal: vind jij de producten van dōTERRA net zo goed als wij? Aarzel dan niet om meer informatie in te winnen. Het enige wat je hoeft te doen, is een mailtje naar info@bellaedomussalutis.be te sturen en wij contacteren jou zo snel mogelijk!


Een avontuurlijke job betekent voor jou: 

  • Een job die in lijn is met je waarden waarover je gepassioneerd bent.
  • Een job waarvoor je met plezier tijd vrijmaakt.
  • Een job waarbij je voldoende tijd overhoudt om met je kinderen door te brengen.
  • Een job waarbij je 100 % autonoom kan werken.
  • Een job waarbij je het leven van mensen écht kan veranderen.
  • Een job die je overal ter wereld kan uitoefenen.